RaiRacing.nl | Rosso by Raimondo | Cooper Challenge |

Welkom

Op deze site vind je een van de grootste hobby's die ik met u wil delen. Hier vind je honderden foto's met als thema Autosport. Autosport is niet alleen auto's, maar ook circuits, monteurs, techniek en de pitbabes. In de afgelopen jaren zijn er diverse foto's gebruikt in vele Nederlandse auto(sport) bladen.

Publicaties

Zoals autoweek, start84 en auto en tuning. Niet alleen is mijn werk terug te vinden in de diverse bladen maar ook de op de vele websites van diverse coureurs en teams en niet te vergeten de nieuwssites. Voorbeelden vind u hiervan in het gedeelte Publicaties. Aangezien het voor mij een hobby is, ben ik geen fulltime fotograaf. Maar echt iemand die een passie heeft voor autosport en fotografie, en deze twee kunnen uitstekend samen.

Opdrachten

Opdrachtfotografie doe ik graag voor de kleine teams of rijders en zorgen we voor de balans tussen perfectie en kwaliteit. Dit doe ik vooral binnen Nederland en België.

Voor vragen inzake opdrachten of bestellen van foto's in hogere resolutie mail me dan op het onderstaand adres. En ik reageer zo spoedig mogelijk.

Veel kijkplezier gewenst !


Raimondo Ottingwelkom foto